BÉKÉS MEGYEI NYUGDÍJAS EGYESÜLETEK SZÖVETSÉGE

kezdőoldal
          

Ünnepi tisztújító küldöttértekezlet a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetségénél

Közzétéve:  2017-01-17

Az év vége mindig a visszatekintés, a számvetés ideje - kezdete beszámolóját Szrenka Pálné a szövetség elnöke - nem könnyű négy esztendő történéseit pár órában összefoglalni.

Választások idején lehetősége van a tagságnak, hogy értékelje a vezetés munkáját és meghatározza számukra a feladatokat.

Tartalmas, eredményes éveket , hónapokat hagytunk magunk mögött.

A megye nyugdíjas társadalma életminőségét javító törekvéseink elsősorban a szabadidő hasznos eltöltését célzó, országos járási és megyei rendezvények, valamint rekreációs programok megszervezésében és rendezésében nyilvánulnak meg. Ezek a programok (direkt, ill. indirekt módon) folyamatos értelmes elfoglaltságot, hasznos időtöltést, felkészülést jelentenek tagszervezeteink számára.

Tapasztalataink szerint hozzájárulnak a nyugdíjasok önmegvalósításához, fontosságtudatuk erősítéséhez.

Ezután megköszönte az elnökségi tagok és az ellenőrző bizottság tagjainak munkáját és köszönetet mondott minden egyesületi és klubvezetőnek, és a megye nyugdíjas társadalmának, hogy segítették az elnökség munkáját.

Aktívan részt vettek az értekezleteken és a kulturális és sporteseményeken.

Ismét négy évre választotta meg a jelenlévő 95 küldött a szövetség elnökét, 4 alelnökét, 10 elnökségi tagját és az ellenőrző bizottság tagjait.

Elnöknek ismét Szrenka Pálnét választották.

Alelnökök: Balázs Imre, Csonka György, Krizsán György, Valachné Körözsi Eszter

Az elnökség tagjai: Bíróné Majoros Mária, Böde Sándor, Dévai Jánosné, Hegyesi Zsuzsanna, Hortobágyi Zoltán, Jenei Andrásné, Kiss Lászlóné, Mizó Ferenc, Pacsika Istvánné, Pasek Mihályné.

Ellenőrző bizottság tagjai: Lakatos Anna, Krajcsovics Mihályné, Stribik Mihály.

A megválasztott tisztségviselők  hitvallása hogyha tehet valaki valamit embertársaiért az tegye meg, teszik mindezt elhivatottságból, önként, emberbaráti szeretetből, minden anyagi ellenszolgáltatás nélkül.

Majd egy közös ebéd elfogyasztása után karácsonyi ünnepség zárta a küldöttértekezletet.

A Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége 
2016.12.12-én megválasztott új elnökségének tagjai.

 

« Vissza a hírekhez