BÉKÉS MEGYEI NYUGDÍJAS EGYESÜLETEK SZÖVETSÉGE

kezdőoldal

Tisztelt adózó állampolgárok!

A Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége idős tagságának anyagi biztonságán, jobb életminőségén munkálkodva közösségi élményekkel, pozitív életminták terjesztésével teszi tartalmasabbá az idős kor napjait, ezzel is enyhítve a társadalom gondjait.

Kérjük - az szja 1 %-ról – rendelkező nyilatkozatukban támogassák a közjót segítő szolgálatunkat
és 2022. május 20-ig esedékes adóbevallásuk során a
Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége
18383630-1-04 adószámú

szervezetünket jelöljék meg támogatásként.
Köszönjük !

HAGYOMÁNYŐRZŐ NÉPDALKÖRÖK VALAMINT SZÓLÓÉNEKESEK RÉGIÓS DALOS VERSENYE

Közzétéve:  2024-06-11

A Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége 2024. május 24.-én tartotta meg a Hagyományőrző Népdalkörök valamint Szólóénekesek Régiós Dalos Versenyét. A 2011 óta megrendezett versenynek a Békés Városi Kecskeméti Gábor Művelődési Központ adott otthont. A nagyrendezvény lehetőséget adott dalköreinknek és szólóénekeseinknek a bemutatkozásra, tudásuk összemérésére, hagyományaink ápolására.

Tovább olvasom...


A Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége
nagyrendezvényeit támogatják a

TÁJÉKOZTATÓ!

A Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége által 2020. október 24-re meghirdetett
XII. ORSZÁGOS SZENIOR TÁNCFESZTIVÁL
a folyamatosan fennálló járványhelyzet miatt egy későbbi, újra meghirdetett időpontban lesz megrendezve. Megértésüket köszönjük.
a BMNYESZ elnöksége

TAVASZKÖSZÖNTŐ Rendezvény

Közzétéve:  2024-06-11

A Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége 2024. április 26.-án tartotta „Tavaszköszöntő” rendezvényét, melyre meghívtuk a megyében működő klubok és egyesületek vezetőit és tagjait. Amely Békéscsabán, a Csaba Parkban, a Pálinkamúzeumban került megrendezésre.

Tovább olvasom...


RÉGIÓS VERS ÉS PRÓZAMONDÓ VERSENY - Békéscsaba

Közzétéve:  2024-06-11

Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége 2024. április 19-én (pénteken) 10.00 órától rendezte meg a RÉGIÓS VERS, ÉS PRÓZAMONDÓ VERSENYÉT Békéscsabán a Békés Megyei Könyvtárban (5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 3.)

Tovább olvasom...


Idősek Világnapjával egybekötött „Őszutó Fesztivál” és VII. Kolbászolimpia

Közzétéve:  2023-10-25

2023. szeptember 30. rendezte meg a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége, az Idősek Világnapjával egybekötött „Őszutó Fesztiválját” Békéscsabán, a CsabaPark Rendezvénycsarnokban. A rendezvényen a Nemzetközi Idősek Világnapját ünnepelhettük, és a hagyományossá vált VII. Kolbászolimpiát tartottuk meg.

Tovább olvasom...


Megyei Családi Egészség és Sportnap Békéscsabán

Közzétéve:  2023-10-25

2023. augusztus 26-án, immár tizenhetedik alkalommal rendezte meg a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége a Megyei Családi Egészség és Sportnapját Békéscsabán, a Tréning Center Sport- és Szabadidőközpontban. A rendezvény jelentős érdeklődésre tart számot, mivel ez a nap egy igazi családi program, ahol a nyugdíjasok unokáikkal együtt sportolhatnak.

Tovább olvasom...