BÉKÉS MEGYEI NYUGDÍJAS EGYESÜLETEK SZÖVETSÉGE

kezdőoldal

Tisztelt adózó állampolgárok!

A Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége idős tagságának anyagi biztonságán, jobb életminőségén munkálkodva közösségi élményekkel, pozitív életminták terjesztésével teszi tartalmasabbá az idős kor napjait, ezzel is enyhítve a társadalom gondjait.

Kérjük - az szja 1 %-ról – rendelkező nyilatkozatukban támogassák a közjót segítő szolgálatunkat
és 2022. május 20-ig esedékes adóbevallásuk során a
Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége
18383630-1-04 adószámú

szervezetünket jelöljék meg támogatásként.
Köszönjük !

Idősek Világnapjával egybekötött „Őszutó Fesztivál” és VII. Kolbászolimpia

Közzétéve:  2023-10-25

2023. szeptember 30. rendezte meg a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége, az Idősek Világnapjával egybekötött „Őszutó Fesztiválját” Békéscsabán, a CsabaPark Rendezvénycsarnokban. A rendezvényen a Nemzetközi Idősek Világnapját ünnepelhettük, és a hagyományossá vált VII. Kolbászolimpiát tartottuk meg.

Tovább olvasom...


A Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége
nagyrendezvényeit támogatják a

TÁJÉKOZTATÓ!

A Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége által 2020. október 24-re meghirdetett
XII. ORSZÁGOS SZENIOR TÁNCFESZTIVÁL
a folyamatosan fennálló járványhelyzet miatt egy későbbi, újra meghirdetett időpontban lesz megrendezve. Megértésüket köszönjük.
a BMNYESZ elnöksége

Megyei Családi Egészség és Sportnap Békéscsabán

Közzétéve:  2023-10-25

2023. augusztus 26-án, immár tizenhetedik alkalommal rendezte meg a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége a Megyei Családi Egészség és Sportnapját Békéscsabán, a Tréning Center Sport- és Szabadidőközpontban. A rendezvény jelentős érdeklődésre tart számot, mivel ez a nap egy igazi családi program, ahol a nyugdíjasok unokáikkal együtt sportolhatnak.

Tovább olvasom...


XIV. Országos Szenior Táncfesztivál

Közzétéve:  2023-07-19

A Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége idén, 2023. július 08-án, szombaton rendezte meg az immár hagyománnyá vált XIV. Országos Szenior Táncfesztivált Gyulán, az Erkel Ferenc Művelődési Központban, 44 csoport és több mint 400 fellépőjének részvételével. Köszönet Gyula Város Önkormányzatának, Dr. Görgényi Ernő polgármester úrnak, hogy évről-évre helyet biztosítanak a rendezvény lebonyolításához, akiknek a támogatása nélkül a rendezvény nem jöhetett volna létre.

Tovább olvasom...


HAGYOMÁNYŐRZŐ NÉPDALKÖRÖK VALAMINT SZÓLÓÉNEKESEK RÉGIÓS DALOS VERSENYE

Közzétéve:  2023-06-15

A Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége 2023. május 26.-án tartotta meg a Hagyományőrző Népdalkörök valamint Szólóénekesek Régiós Dalos Versenyét. Ennek a nagyrendezvénynek Békésen, a Kecskeméti Gábor Művelődési Központ adott otthont.

Tovább olvasom...


TAVASZKÖSZÖNTŐ Rendezvény

Közzétéve:  2023-06-09

A Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége 2023. április 28.-án tartotta „Tavaszköszöntő” rendezvényét, Békéscsabán, a Csaba Parkban.

Tovább olvasom...