BÉKÉS MEGYEI NYUGDÍJAS EGYESÜLETEK SZÖVETSÉGE

kezdőoldal
          

TAVASZKÖSZÖNTŐ Rendezvény

Közzétéve:  2023-06-09

Örömünkre szolgált, hogy végre a vírushelyzet lehetővé tette ennek a rendezvénynek a megtartását, mert sajnos az elmúlt két évben erre nem volt lehetőség. Nagyon fontosak az ilyen közösségépítő rendezvények, ahol a jó barátok találkozhatnak, beszélgethetnek, és önfeledten szórakozhatnak.

A rendezvényt Herczeg Tamás, Országgyűlési képviselő nyitotta meg, és méltatta a rendezvény jelentőségét, köszönetét fejezte ki a szervezőknek.

Palácz György, tanácsnok képviselő úr, köszöntőjében a nyugdíjas társadalom társadalmi hasznosságát emelte ki. Az a tudás, tapasztalat és bölcsesség, amivel rendelkeznek, mindenképp figyelemre méltó a fiatalabb generáció számára.

Nyikora Péterné, a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumi tagja, a pályázatok jelentőségét hangsúlyozta, hogy ilyen és ehez hasonló rendezvényeket tudunk csinálni, és ő a maga részéről mindent megtesz azért, hogy a szervezetek anyagi forrásaikat tudják biztosítani.

A köszöntők elhangzása után a szövetségünk kiváló dalosai műsorán szórakozhattunk. Tóth András, a Határőr Nyugdíjasok Dalkörének tagja, népdalokat adott elő. A Biharugrai Népdalkör, népdalcsokrot adott elő, kiváló minősítéssel rendelkező népdalkör, akik bekerültek a helyi Értéktárba is. Balog István nótacsokorral örvendeztette meg a vendégeket.

A Himnusz elhangzása után, közösen elfogyasztottuk a finom ebédet, köszönet ezért a Csaba Park Étterem Kft. kollektívájának.

Ezután kezdetét vette a felhőtlen kikapcsolódás, legalább pár órára mindenki feledte búját-bánatát, mulatott és gondtalanul szórakozott.

A szervezőket örömmel tölti el ilyenkor, hogy megérte a fáradság, hiszen a résztvevők mosolya, jókedve, mindenért kárpótol, ezért érdemes csinálni.

 

„Törődjél és szeress! Mindenki azt mondja: hogy amennyit most adsz, annyit kapsz, majd vissza!”

(Michel Legrand: Az idősek tisztelete)

 

Rendezvényünk a Miniszterelnökség, a Nemzeti Együttműködési Alap, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Békés Vármegyei Önkormányzat támogatásával valósult meg.

 

Galéria megtekintése »

 

« Vissza a hírekhez